facebook pixel

Vpišite svoj e-naslov, na katerega vam bomo poslali izbran brezplačen priročnik.

Stanart skupina

Stanart skupina

Smo družinsko podjetje, ki s skupnimi močmi predstavlja zanesljivega partnerja pri poslovanju z nepremičninami. Našo majhnost jemljemo kot prednost, saj se za vsako stranko posebno potrudimo in maksimalno angažiramo!

Sodelovanje s podjetjem Stanart:

Ker vemo, da so dobri odnosi ključ do uspeha, smo se pripravljeni povezovati in sodelovati. V kolikor si želite biti del skupine Stanart in imate zamisel, s katero bi pripomogli k rasti podjetja, nas kontaktirajte na e-mail: stanart@siol.net in nam opišite možnosti za sodelovanje. Skupaj bomo našli pot!

dipl. ekon. Gordana Piljić: Direktorica, glavna nepremičninska posrednica in vodja.

V osnovi ekonomistka, ki nadgrajuje svoja znanja na magistrskem študiju na Evropski pravni fakulteti z namenom, da svojim strankam zagotovi še bolj profesionalno ter strokovno podkovano storitev! V Stanart skupino vnaša strokovnost in profesionalen pristop.

Poleg formalne izobrazbe, si znanja ves čas izpolnjuje na dodatnih izobraževanjih. Direktorica podjetja Stanart je prav tako Članica upravnega odbora Združenja družb za nepremičninsko posredovanje, ki deluje v sklopu Zbornice za poslovanje z nepremičninami (Gospodarska zbornica Slovenije.), pri čemer pomembno vpliva na razvoj tega področja in je vedno obveščena o aktualnih novostih na področju trgovanja z nepremičninami.

Gordana je zadolžena za področje Bele krajine in Dolenjske. Prav tako pa je strokovna podpora, pri zahtevnih projektih na področju Osrednje Slovenije.

Maja Piljić, mag. trž. kom., nepremičninska posrednica in marketing strokovnjak podjetja

Maja je magistra Strateškega tržnega komuniciranja. V podjetju Stanart skrbi za oglase, marketinška besedila in ima vedno nove, kreativne ideje za prenove, ki jih v podjetju Stanart z veseljem sprejmemo. Prav tako je Maja zadolžena za terenska opravila na področju Osrednje Slovenije, saj je tudi imetnica licence za nepremičninskega posrednika. V skupino Stanart vnaša dinamiko in kreativne zamisli.

Maja je zadolžena za področje Osrednje Slovenije.

Jerica Brvar,dipl. ekon., vodja administracije

agent Jerica Brvar

Jerica Brvar

dipl. ekon., vodja administracije

T: 040 702 893
E: info@stanart.si

Kontaktiraj agenta

Diplomirana ekonomistka, ki je pred tem zaključila izobraževanje za poslovnega sekretarja, skrbno in vestno vodi vso administracijo v naši nepremičninski agenciji. Pred prihodom v naše podjetje je bila zaposlena v gradbenih podjetjih, kjer je poleg splošne administracije bila tudi vodja administracije v pravni pisarni, kar ji omogoča, da poglobljeno razume naravo dela z nepremičninami.

V Stanart skupino vnaša: prijazen sprejem  strank ter red in disciplino v poslovne evidence.

Diplomirana ekonomistka, ki je pred tem zaključila izobraževanje za poslovnega sekretarja, skrbno in vestno vodi vso administracijo v naši nepremičninski agenciji. Pred prihodom v naše podjetje je bila zaposlena v velikih gradbenih podjetjih, kjer je poleg splošne administracije bila tudi vodja administracije v pravni pisarni, kar ji omogoča, da poglobljeno razume naravo dela z nepremičninami.

V Stanart skupino vnaša: prijazen sprejem  strank ter red in disciplino v poslovne evidence.

 

Podporni član

Mateo Piljić, tehnik

Mateo je študent elektrotehnike in velik ljubitelj orodja, ki odlično skrbi za fotografije in video posnetke nepremičnin, njihovo izvedbo ter montažo. Prav tako skrbi za izsuševalne stroje in vsa dela povezana s prenovami. Mateo v skupino Stanart vnaša mladost in tehnično znanje.

Smo podpisniki KODEKSA DOBRIH POSLOVNIH OBIČAJEV V PROMETU Z NEPREMIČNINAMI in Člani Združenja družb za nepremičninsko posredovanje!