Posredovanje

PRI PRODAJI

Za svoje stranke posredujemo pri prodaji nepremičnine, ki vključuje vodenje celotnega nepremičninskega posla. Zagotovimo vam realno oceno vrednosti vaše nepremičnine, na podlagi strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj ter vam svetujemo pri ustrezni postavitvi strategije prodaje, vodimo oglede ter prodajna pogajanja, pripravimo vso potrebno dokumentacijo, svetujemo vam in za vas oddamo vlogo za odmero davka, organiziramo overitev podpisov in opravimo primopredajo.

PRI NAKUPU

Priskrbimo vam nepremičnino po vaših željah. Skupaj z vami preučimo vaše želje in potrebe, ker le tako vemo kaj vam je pri izbiri nepremičnine bistvenega. Za vas poiščemo optimalno nepremičnino.

Ker ne želimo, da kupite “mačka v žaklju”, za vas preverimo lastniško in obremenitveno stanje nepremičnine, okolico in vse možne vidike nepremičnine. Vodimo pogajanja, nadzorujemo potek ter pomagamo pri vpisu lastninske pravice ter ureditvi prevzemnih mest.

PRI NAJEMU

Poiščemo primerno nepremičnino ter poskrbimo, da jo tudi varno najamete. Ker ne želimo, da najamete “mačka v žaklju”, za vas preverimo lastniško in obremenitveno stanje ter ustreznost nepremičnine in lokacije.

PRI ODDAJI

Za svoje stranke opravimo oddajo nepremičnine, ki vključuje ves nepremičninski posel. Oglašujemo nepremičnino, preverimo najemnike. Priskrbimo ustrezno najemno pogodbo v skladu z zakonodajo. Po poteku pogodbe, skrbimo za vse anekse, ki jih tudi pravočasno dostavimo​ ter vas obvestimo o potrebi obnovitve pogodbenih določil.

UPRAVLJANJE NAJEMOV

Najamete nas lahko, da proces oddajanja nepremičnine v celoti opravimo za vas in vam maksimalno olajšamo delo (Oglas, izbira ustreznega najemnika oz. najemnikov, sestava najemne pogodbe, mesečno obračunavanje stroškov, obveščanje, skupna pregleda nepremičnine 2-krat letno, sestava aneksov k pogodbi…).

POSAMEZNE STROKOVNE STORITVE

Želite zgolj en del nepremičninskega posla prepustiti strokovni osebi? Ali gre za oglaševanje, za sestavo listin, vodenje odmere davka, primopredajo… karkoli. To vam zaračunamo glede na cenik. Za svoje delo imamo zavarovano odgovornost. Zaupane podatke varujemo kot strogo poslovno skrivnost in poskrbimo za diskretnost opravljenih poslov. 

UREDIMO DOKUMENTACIJO POTEBNO ZA PRODAJO

Vam manjka gradbeno ali uporabno dovoljenje? Nimate pravnomočnega izvoda? Ste nepremičnino podedovali in sploh ne veste ali ima nepremičnina ustrezno dokumentacijo? Za vas vodimo postopek pridobivanja vse potrebne dokumentacije za prodajo. Po potrebi vas napotimo k ustreznemu strokovnjaku druge stroke.