O nas

Smo družinsko podjetje, ki s skupnimi močmi predstavlja zanesljivega partnerja pri poslovanju z nepremičninami. Našo majhnost jemljemo kot prednost, saj se za vsako stranko posebno potrudimo in maksimalno angažiramo! Smo podpisniki Kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami in Člani Združenja družb za nepremičninsko posredovanje.

Gordana Piljić

Dolenjska regija

V osnovi ekonomistka, ki je nadgradila svoja znanja na magistrskem študiju na Evropski pravni fakulteti z namenom, da svojim strankam zagotovi še bolj profesionalno ter strokovno podkovano storitev. Kot direktorica podjetja Stanart je že dolga leta Članica upravnega odbora Združenja družb za nepremičninsko posredovanje, ki deluje v sklopu Gospodarske zbornice Slovenije, pri čemer pomembno vpliva na razvoj tega področja in je vedno obveščena o aktualnih novostih na področju trgovanja z nepremičninami. Prav tako je v omenjenem združenju vodja skupine za izobraževanje. Najdete jo na sedežu podjetja v Beli krajini, je pa tudi strokovna podpora, pri zahtevnih projektih na področju Osrednje Slovenije. Tisti ki se odločijo za pridobitev licence nepremičninskega posrednika jo bodo lahko srečali tudi v komisiji za pridobitev le te.

Maja Piljić

Osrednja Slovenija

Maja je magistra Strateškega tržnega komuniciranja. V podjetju Stanart skrbi za oglase, marketinška besedila in vam postreže z nepremičninskimi nasveti. Majine nepremičninske tekste ste lahko zasledili tudi širše, ne samo na naših spletnih straneh, med drugim tudi v časopisu Delo. Prav tako je Maja zadolžena za terenska opravila na področju Osrednje Slovenije, saj je imetnica licence za nepremičninskega posrednika. V skupino Stanart vnaša dinamiko in kreativne zamisli. Zadolžena je za področje Osrednje Slovenije.

Jerica Brvar

Vodja administracije

Diplomirana ekonomistka, ki je pred tem zaključila izobraževanje za poslovnega sekretarja, skrbno in vestno vodi vso administracijo v naši nepremičninski agenciji. Pred prihodom v naše podjetje je bila zaposlena v velikih gradbenih podjetjih, kjer je poleg splošne administracije bila tudi vodja administracije v pravni pisarni, kar ji omogoča, da poglobljeno razume naravo dela z nepremičninami. Prav zato boste pri nas v kontaktu z vsemi zaposlenimi dobili občutek, da govorite z eksperti.

Mateo Piljić

Vodja tehnične službe

Mateo je iz študija elektrotehnike ohranil zgolj veselje do tehničnih zadev. Svoja znanja zdaj uporablja za prenove in vzdrževanje nepremičnin ter vse tehnične zadolžitve, ki jih v podjetju Stanart imamo. Prav tako, lahko v našem delovanju opazite, še eno njegovo strast, strast do fotografije, ki se odraža v tem, da imamo v podjetju boljše fotografije nepremičnin.

Kaja Ritonija

Kaja Ritonija

Oblikovalka notranjih prostorov, podporni član

Diplomirana oblikovalka notranjih prostorov, ki kljub svoji službi občasno priskoči na pomoč z idejami pri obnovah nepremičnin.

Zakaj je Stanart prava odločitev:

UČINKOVITI: Na podlagi dolgoletnih izkušenj in rednih dodatnih izobraževanj administrativne težave, povezane z nepremičninami rešujemo hitro ter učinkovito.

STROKOVNI: Preverimo statistike ter vas opozorimo na široko paleto posebnosti glede nepremičnin, lokacije, dokumentacije, investicijskega vidika, itd.

VARNI: Odgovornost za svoje poslovanje imamo zavarovano na letno vsoto 350.000 EUR

CILJNO ORIENTIRANI: Priskrbimo vam nepremičnino oziroma rešitev po vaših željah! Ne vsiljujemo vam nepremičnin iz naše baze, ne vsiljujemo vam prvega najemnika ali kupca.

TRANSPARENTNI: Trudimo se, da s poštenim in odkritim pristopom strankam zagotovimo, da na razumljiv način izvedo vse pomembne ekonomske ter zakonske podatke in dejstva v prometu z nepremičninami.

ODGOVORNI: Predvsem se poglobimo v posebnosti vsake stranke in se zanje tudi kar najbolje zavzamemo.

DOSTOPNI: Zagotavljamo odzivnost in sodoben način poslovanja.

POVEZOVALNI: Za vas se povezujemo s strokovnjaki iz različnih področji, z nepremičninskimi kolegi in ostalimi deležniki na nepremičninskem trgu.

ZANESLJIVI: Garantiramo dobre, varne in predvsem kvalitetne usluge

Značilnosti znamke Stanart

 • prijaznost
 • strokovnost
 • srčnost
 • dinamičnost
 • fleksibilnost
 • in zanesljivost


Vrednote podjetja

 • usmerjenost k strankam, je vodilo našega delovanja
 • poštenost v odnosu do vse deležnikov- (strokovno) znanje, ki ga nenehno nadgrajujemo
 • odličnost v delovanju, ki je gibalo razvoja podjetja
 • učinkovitost pri izvajanju vseh svojih storitev
 • družbena odgovornost


Poslanstvo podjetja

Naše poslanstvo je zanesljivo, hitro in učinkovito rešiti vaše nepremičninske težave in pri tem biti vaš zanesljiv partner.


Vizija podjetja

Želimo postati eden vodilnih posrednikov pri nepremičninskih poslih v jugovzhodni Sloveniji. Želimo uspešno poslovati tudi na področju Osrednje Slovenije. Svoj obseg delovanja želimo razširiti tudi na storitve notranjega opremljanja in obnovitvenih del.


Ime podjetja

Ime podjetja Stanart je na podlagi 19. člena Zakona o javni rabi slovenščine (Uradni list RS, št. 86/04), ki določa, da je ime podjetja lahko tudi izmišljena beseda, izmišljeno oz. sestavljeno ime.

Sestavljeno je iz korena STAN in besede ART.
stán -a in -ú m (ȃ) 1. pastirska koča 2. star. dom, stanovanje
art umetnost. Stvaritve lepih del.

Torej ime podjetja Stanart pomeni:
Umetnost bivanja.

Naložbo izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.