HIŠA OB REKI KOLPI

Črnomelj - Vinica

75.000 €

HišaSamostojna148 m21960

  • Dodatno
    BalkonVrtPokrito parkiriščeParkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVoda

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše ob reki Kolpi.

Hiša ima skupno površino 148 m², od tega 74 m² uporabne površine, in je bila zgrajena leta 1960. Nahaja se na zemljišču velikosti 770 m², kjer stoji tudi garaža v velikosti 60,6 m², ki jo prodajalci vrednotijo ločeno v vrednosti 15.000 €. Hiša je funkcionalno umeščena v naselje v bližini Vinice in je od reke Kolpe oddaljena le pot in sosednja parcela, ki predstavlja brežino.

Razporeditev prostorov:

  • Klet: V kleti se nahajata kurilnica in shramba ter dva prostora, uporabna za bivanje. Eden izmed teh prostorov je bil urejen kot kuhinja, drugi pa kot jedilnica ali soba za druženje.
  • Pritličje: Pritličje ima lasten vhod, možen pa je tudi dostop iz kleti po notranjih stopnicah. V pritličju se nahajajo jedilnica, spalnica, dve povezani sobi (lahko sta otroški sobi), kopalnica in ločen WC.
  • Mansarda: Mansarda je dostopna iz pritličja in jo je možno urediti v dodatne bivalne prostore.

Hiša je v dobrem stanju, čeprav so lastniki hišo uporabljali le občasno za počitniško bivanje. Vidne so posledice vlage v kletnih prostorih in na stopnišču, ki povezuje klet s pritličjem.

Oprema:

Oprema je starejša, vendar še vedno uporabna. Prostori so očiščeni in pripravljeni za bivanje. Ogrevanje je urejeno s centralno pečjo na olje in trda goriva.

Posebnosti:

Hiša se nahaja na mirni lokaciji, ki omogoča popolno sprostitev ob reki Kolpi. Obstaja možnost nakupa dodatnega kmetijskega zemljišča v bližini nepremičnine, za tiste, ki bi želeli imeti svoj kos zemljišča za obdelavo.

Prodajalčev ponudbeni pogoj:

Strošek za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška v višini 2% + DDV pogodbene vrednosti.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Za dodatno ponudbo nepremičnin obiščite našo spletno stran www.stanart.si. Nudimo tudi storitve posredovanja pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine. Pišite nam na info@stanart.si.

Ponosni smo, da že šesto leto zapored prejemamo CERTIFIKAT "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta