Črnomelj - Miliči

55.000 €

ParcelaZazidljiva32101 m2

Ponujamo vam edinstveno priložnost za nakup cca 3 ha kmetijskih zemljišč, izmed katerih je ena parcela delno zazidljiva in sicer cca 1200 m2 stavbne parcele.

Same gradbene parcele  se drži veliki del kmetijskih zemljišč, preostala zemljišča so ne daleč stran max 500 m. Posest se nahaja v idilični vasi Miliči, nedaleč stran od reke Kolpe (cca 600 m).

Posest je 32.101 m2 velika in vse parcele so dostopne. Nahaja se v vasi, v mirnem in idiličnem okolju doline reke Kolpe. 

Posest je idealna za nekoga, ki si želi postaviti vikend ali hišo v naravnem okolju in ob tem imeti zemljo za kmetijsko dejavnost ali živinorejo.  Električna napeljava poteka čez parcelo, možnost priključka na vodovod, ki je na sosednji parceli. 

Samo okolje je idilično, vasica s svojo energijo kar prevzame. Dejstvo da je blizu reke Kolpe, v naravnem okolju jo naredi za res posebno. 

  • Oddaljena od mestnega hrupa
  • Naravno okolje, primerno za ljubitelje aktivnosti na prostem

Ne zamudite priložnosti, da si ustvarite svoj osebni raj v objemu narave. Za več informacij ali ogled parcele nas kontaktirajte.

Prodajalčev pogoj za nakup te nepremičnine je povračilo dela stroškov v višini 2,44% od prodajne vrednosti.

Toplo priporočamo ogled, da se prepričate o vseh čarih te nepremičnine! Za več informacij ali ogled nas kontaktirajte na 041 643 340.

Obiščite tudi našo spletno stran www.stanart.si in si oglejte še druge privlačne nepremičnine v naši ponudbi.

Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine, nas kontaktirajte na info@stanart.si. Veselimo se sodelovanja z vami!

Že šesto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta