Črnomelj - Jelševnik

139.000 €

HišaSamostojna90.5 m22008

  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica
  • Ogrevanje
    Olje
  • Lega
    Jug
  • Luksuz
    Bližina naraveLep razgledZelo sončno

Posredujemo pri prodaji zelo lepega in dobro vzdrževanega bivalnega vikenda, ki se nahaja le 4,5 km oddaljen iz  Črnomlja. Ta idilična oaza ponuja vse, kar si lahko zaželite za sproščujoče bivanje v naravi.

Bivalni vikend, neto tlorisna površina 90 m2, uporabna površina 63 m2, zgrajen l. 2008, redno vzdrževan, 1.235 m2 zemljišča. Površine so povzete po uradnih evidencah iz registrskega vpisa. Dejanske površine, ki so večje, bomo podali po katastrskem vrisu, ki je naročen.

Vikend obsega 2 etaži (P+M). V pritličju  se nahaja prostorna dnevna soba z izhodom na teraso, kuhinja z jedilnico, kopalnica ter kurilnica. Okrogle notranje stopnice nas popeljejo v mansardo do velike spalnice v katero je umeščena finska savna, ki skoraj ni bila v uporabi saj jo je lastnica umestila z namenom da bi uživala  v njej, vendar jo je življenje odpeljalo v tujino kjer živi in dela. Spalnica ima tudi izhod na veliki balkon, ki je odprt proti zahodu. 

V tem delu je še otroška soba in neurejen prostor, ki je bil namenjen kopalnici, vendar je, po potrebi, možno urediti še eno otroško sobo.

Vikend ima centralno ogrevanje urejeno na olje, priključek na elektriko, vodo in greznico. Možen je tudi priklop na internet. Dostop je urejen z javne poti. Pred hišo je lepo urejena kamnita terasa. Pred stavbo bi bilo dovolj parkirnega prostora, če bi se porušila lesena stavba, ki stoji v delu, ki je namenjen parkiranju.  Hiška je orientirana tako da jo cel dan obdaja sončna svetloba . Okolica hiše je urejena, prednji del kot dvorišče z veliko rož in okrasnega grmičevja in zadnji del kot sadovnjak. Dovolj prostora je za vrt, bazen ali karkoli vam pade na misel, saj je parcela dovolj velika.

ZK stanje je urejeno, brez bremen. Vikend ima hišno številko in je primeren za takojšnje bivanje. Vsi prostori so opremljeni. V ceno je vključena tudi oprema.

Prednosti tega vikenda so: dobra lokacija, dostopnost, prijetno bivalno okolje, lep razgled, urejenost in vzdrževanost objekta, ki je primeren za takojšnje bivanje. Primeren je za družino ali par, ki si želi bivanja v naravi vendar v bližini urbanega okolja.

Če želite bivati v mirnem okolju, obdani z naravo, potem je ta izjemno lep vikend prava izbira za Vas.

Za ogled nas kontaktirajte na telefonsko številko 041 643 340.

Prodajalčev pogoj:: Povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in dodatno ponudbo nepremičnin obiščite našo spletno stran www.stanart.si.

Prav tako vam nudimo storitve posredovanja pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine. Pišite nam na info@stanart.si.

Ponosni smo, da že šesto leto zapored prejemamo CERTIFIKAT "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta