Jasenice

145.000 €

Počitniški objektApartma71.85 m21987

  • Dodatno
    BalkonTerasaParkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Klima
  • Luksuz
    KlimaLep razgledZelo sončnoPogled na morje

Predstavljamo vam počitniški objekt, ki se nahaja v prijetni lokaciji Maslenica. Ta apartma je pravi biser, ki ponuja izjemno priložnost za sprostitev ali investicijo v počitniški najem.

Ta edinstvena nepremičnina se ponaša z izstopajočim slogom, ki je bil nedavno posodobljen leta 2020. Njeni interierji so skrbno oblikovani, da nudijo udobno in prijetno bivanje. Apartma se razprostira čez dve nadstropji, kar omogoča prostorno in svetlo bivalno okolje.

V notranjosti boste našli funkcionalno kuhinjo, ki je idealna za pripravo okusnih obrokov. Prostorna dnevna soba je popolna za sprostitev, medtem ko spalnice ponujajo mirno zavetje po celodnevnih aktivnostih.


Kopalnica te nepremičnine so opremljene z vsemi potrebnimi elementi, ki jih pričakujete od kakovostne počitniške nepremičnine. Piko na i pa doda praktično parkirišče, ki odpravlja skrbi z iskanjem parkirnega prostora.

Posebno pozornost je treba nameniti zunanjim prostorom te nepremičnine. Balkon in terasa ponujata neprecenljivo priložnost za uživanje v svežem zraku in soncu. Skupno pripadajoče zemljišče meri 162,85m2. Poleg tega se lahko pohvali z lepim pogledom na morje, kar zagotovo pripomore k sproščujočemu vzdušju.

Klima je tudi ena od luksuznih značilnosti te nepremičnine, ki zagotavlja udobje v vročih poletnih mesecih. To je resnično sončna in svetla nepremičnina, ki je idealna za tiste, ki iščejo počitniški objekt na odlični lokaciji.

V bližini se nahaja veliko zanimivih dejavnosti in znamenitosti. Ne glede na to, ali uživate v sprehodih po naravi, obisku kulturnih znamenitosti ali preprosto sproščanju na plaži, je za vsakega nekaj.

Vabimo vas, da si ogledate to nepremičnino in odkrijete njene številne prednosti. Ne zamudite priložnosti za nakup tega edinstvenega počitniškega objekta, ki ponuja ne le izjemno bivalno izkušnjo, ampak tudi potencial za donosen počitniški najem.

Za ogled nas kontaktirajte na telefonsko številko 041 643 340.

Prodajalčev pogoj: Povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in dodatno ponudbo nepremičnin obiščite našo spletno stran www.stanart.si.

Prav tako vam nudimo storitve posredovanja pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine. Pišite nam na info@stanart.si.

Ponosni smo, da že šesto leto zapored prejemamo CERTIFIKAT "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta