HIŠA OB REKI KOLPI

Metlika - Primostek

210.000 €

HišaSamostojna248.4 m21980

  • Dodatno
    BalkonKletPokrito parkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka
  • Lega
    Jug
  • Luksuz
    Lep razgledBližina naraveKlimaZelo sončno

Predstavljamo vam samostojno hišo, velikosti 205,5 m², ki se nahaja v idiličnem okolju reke Kolpe v Primostku, v bližini Metlike.

To je prava priložnost za tiste, ki si želijo bivanja v sožitju z naravo in reko Kolpo, a hkrati blizu mesta in vseh potrebnih storitev.

Hiša se ponaša z zanimivo arhitekturno zasnovo in sodobno opremo. Notranjost je prostorna in svetla, zahvaljujoč južni orientaciji, ki zagotavlja obilico sončne svetlobe skozi ves dan. Hiša ponuja dva samostojna stanovanja, dve garaži, veliko teraso, dva balkona, kar jo naredi idealno za večjo ali manjšo družino.

V letu 2015 so bila izvedena nekatera prilagajanja hiše, ki so še dodatno pripomogla k udobju bivanja. Med dodatne funkcionalnosti hiše spadajo tudi terasa ter balkona v obeh stanovanjskih etažah, ki  ponujata čudovit razgled na okolico in reko Kolpo, klet velikosti 23,3 m² ter pokrito parkirišče. Za optimalno bivanje skozi vse leto je poskrbljeno z vgradnjo toplotne črpalke in klimatske naprave.

Hiša se nahaja na parceli velikosti cca 500 m², dodatno k hiši spada še cca 2300 m2 kmetijskega zemljišča, ki v naravi predstavlja urejen sadovnjak ter prostor za zelenjavni vrt.

Hiša se lahko pohvali z razgledom na reko Kolpo in sosednjo Hrvaško.  Prednost lokacije je ta da so vsa zemljišča, ki bi lahko zapirala razgled na reko Kolpo, kmetijska in gradnja na njih ni mogoča.
Nepremičnina se nahaja v Metliki, v naselju Primostek, ki je znan po svoji mirni in prijetni soseski. Kljub lokaciji, ki je v naravi, je vse potrebno za vsakdanje življenje na dosegu roke: trgovine, šole, zdravstveni dom in druga infrastruktura ( v Metliki, ki je oddaljena par minut vožnje).

Ta nepremičnina je resnično redka priložnost za tiste, ki želijo kakovostno bivanje v naravi, a hkrati blizu vseh potrebnih storitev. Vabimo vas, da se prepričate o njenih številnih prednostih.

Za več informacij ali ogled tega čudovitega stanovanja nas kontaktirajte na telefonsko številko 041 643 340 .

Veselimo se srečanja z vami in vam pomagamo najti vaš novi dom.

Prodajalčev pogoj: Povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in dodatno ponudbo nepremičnin obiščite našo spletno stran www.stanart.si.

Prav tako vam nudimo storitve posredovanja pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine. Pišite nam na info@stanart.si.

Ponosni smo, da že šesto leto zapored prejemamo CERTIFIKAT "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta