Črnomelj

180.000 €

HišaSamostojna170 m21992

  • Dodatno
    BalkonKletPokrito parkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica
  • Ogrevanje
    CK
  • Luksuz
    Lep razgledBližina narave

Na prodaj čudovita stanovanjska hiša z odlično lokacijo, le 4 km izven Črnomlja, nekoliko na samem.

Hiša je razdeljena na 2 etaži, s prelepimi bivalnimi prostori in vsem udobjem, ki jih potrebujete zalepo življenje v naravi. .

V pritličnem delu boste našli prostorno kuhinjo z jedilnico in shrambo, povezano z veliko dnevno sobo, ki ustvarja topel in gostoljuben prostor. Na tej etaži se nahaja tudi spalnica,dostopna iz jedilnice, kopalnica ter garaža, kurilnica in večja shramba. Površina pritličja je 108,50 m2, vse urejeno in pripravljeno za nov dom.

Stopnišče vodi v mansardni del hiše, kjer najdete hodnik, 3 spalnice in kopalnico. Iz ene od spalnic je izhod na balkon z čudovitim razgledom. Površina mansarde je 62 m2 neto tlorisne površine. Vsa notranja oprema je lpredmet dogovora s prodajalcem. 

Nepremičnina se nahaja na parceli veliki 1611 m2, ki vključuje del kmetijskega in del stavbnega zemljišča. Hiša ima vse potrebne priključke, vključno z elektriko, vodo, greznico in možnostjo priklopa na optiko. Ogrevanje je urejeno s centralno, zemljiškoknjižno stanje je urejeno, brez bremen, in ima dovoljenje za objekt daljšega obstoja.. 

Ob hiši je objekt, ki obenem predstavlja drvarnico kot nekakšno klet. 

Dostop do hiše je enostaven in urejen iz javne občinske poti. Lastnika sta odprta za možnost menjave za stanovanje v bloku, prednost imajo nižje etaže. Ne zamudite priložnosti za nakup tega čudovitega doma na odlični lokaciji, nedaleč od Črnomlja a vseeno na lokaciji, ki ponuja mir in počitek. 

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Priporočamo ogled! Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Obiščite tudi našo spletno stran www.stanart.si in si oglejte še druge privlačne nepremičnine v naši ponudbi.

Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine, nas kontaktirajte na info@stanart.si. Veselimo se sodelovanja z vami!

Že peto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta