Stanovanjska hiška z gospodarskim objektom v bližini reke Kolpe

Kočevje - Predgrad

75.000 €

HišaSamostojna135.7 m21910

  • Dodatno
    BalkonVrtKletPokrito parkiriščeParkirišče
  • Luksuz
    Bližina narave

Lepa manjša hiška v naselju Predgrad. Lokacija predstavlja sanjsko izhodiščno točko za ljubitelje narave, saj je le nekaj korakov stran od vzpona na Kozice, priljubljene razgledne točke na dolino reke Kolpe.

Hiša, čeprav starejša, je redno in lepo vzdrževana, kar jo naredi primerno za takojšnje bivanje. Sestavljajo jo kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, kopalnica ter dve prijetni spalnici, povezani s hodnikom. V kleti boste našli dva prostora namenjena shrambi pridelkov. V podstrešju je prostor z možnostjo ureditve dodatne sobe.

Ob hiši stoji čudovit leseni objekt, ki je nekoč služil kot kozolec, garaža za avtomobil in prostor za obrtno dejavnost prejšnjega lastnika. Ta prostor ima ogromen potencial za turistične namene, saj je le 3,5 km ali 5 minut vožnje oddaljen od reke Kolpe.

Parcela je izjemno lepa in omogoča direkten dostop s ceste v garažo ali dvorišče. Zagotovljeno je dovolj prostora za parkiranje več avtomobilov in urejanje vrta po lastnih željah. Nepremičnina je priključena na vso infrastrukturo, vključno z internetom ter ima učinkovito ogrevanje na drva z lepimi kamini.

Prodajalčev pogoj za nakup te nepremičnine je povračilo dela stroškov v višini 2,44% od prodajne vrednosti.

Toplo priporočamo ogled, da se prepričate o vseh čarih te nepremičnine! Za več informacij ali ogled nas kontaktirajte na 041 643 340.

Obiščite tudi našo spletno stran www.stanart.si in si oglejte še druge privlačne nepremičnine v naši ponudbi.

Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine, nas kontaktirajte na info@stanart.si. Veselimo se sodelovanja z vami!

Že peto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta