Hiša z zemljiščem ob reki Kolpi, Hrvaška

Vrbovsko

99.000 €

HišaSamostojna400 m21968

  • Dodatno
    VrtKlet
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Luksuz
    Lep razgledBližina naraveZelo sončno

Naprodaj je čudovita nepremičnina - hiša s spremljajočim zemljiščem na hrvaški strani reke Kolpe, ki je idealna za turistične namene. Ta edinstvena kamnita hiša, ki je delno obnovljena, ponuja neverjetno priložnost za investicijo v turistično dejavnost.

Hiša ima impresivnih 400 m2 bivalne površine, kar zagotavlja dovolj prostora za udobno bivanje ali za postavitev turistične namestitve. Kamnita struktura hiše ji daje rustikalen in čaroben videz, ki privablja številne obiskovalce. Dostop je urejen z javne poti. V bližini hiše stojita tudi hlev ter senik. 

Ogrevanje je urejeno s pečjo na trda goriva. V ceno je všteta oprema, ki se nahaja v hiši. Hiša ima hišno številko in je primerna za takojšnje bivanje.

Nepremičnina je locirana na zemljišču, ki meri 2800 m2. To zemljišče je le približno 100 m oddaljeno od kopališča na reki Kolpi, kar ponuja enostaven dostop do osvežujočega in čistega rečnega okolja. Ta bližina reke Kolpe daje nepremičnini izjemno vrednost in privablja obiskovalce, ki iščejo naravno okolje ter možnosti za plavanje, ribolov in rekreacijo na prostem.

Parcela, na kateri se nepremičnina nahaja, je izjemno primerna za kampiranje. To pomeni, da ima potencial za vzpostavitev kampa ali kamp prostora za goste, ki želijo doživeti nepozabno izkušnjo v naravi ob reki Kolpi. S svojo lepoto in mirno okolico je ta nepremičnina pravi magnet za turiste, ki iščejo odklop od vsakodnevnega življenja.

Zaradi svoje izjemne lokacije, kamnite strukture in možnosti za turistične dejavnosti je ta nepremičnina izredna priložnost za vlaganje v turizem. Bodisi, da razvijate lasten turistični posel ali želite imeti sanjsko počitniško hišo ob reki Kolpi, ta nepremičnina vam lahko ponudi vse, kar potrebujete. Ob ustrezni obnovi bi lahko postala pravi raj. 

Pohitite in uresničite svoje sanje o nepremičnini ob reki Kolpi, ki bo navdušila obiskovalce in prinašala donosen turistični posel.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine in plačilo 3% davka na nakup nepremičnin. 

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Že peto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP

Kontaktirajte agenta