Domačija ob reki Kolpi

Črnomelj

160.000 €

HišaSamostojna155 m21900

  • Dodatno
    KletTerasaBalkon
  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica
  • Luksuz
    Lep razgledBližina narave

Naprodaj je odlična nepremičnina, ki se nahaja neposredno ob slikoviti reki Kolpi in vključuje hišo, kmetijski objekt, večje število kmetijskih zemljišč ter gozdov. To je izjemna priložnost za tiste, ki si želijo živeti v neposredni bližini narave ter uživati v vseh prednostih te idilične lokacije. Nepremičnina je idealna za vse, ki si želijo živeti v mirnem in naravnem okolju, stran od mestnega vrveža, pa tudi za vse, ki svojo pot vidijo v turistični dejavnosti.

Hiša ima neto tlorisno površino 155 m2, uporabna površina pa znaša 67 m2. Zgrajena je bila leta 1900, temeljito pa je bila adaptirana leta 1984 (streha, fasada), 2020 (okna in vrta), kar zagotavlja udobno bivanje in udobje. Hiša je dobro ohranjena in ponuja priložnost za prilagoditev po lastnih željah in potrebah ter ima velik potencial.

Ob hiši se nahaja tudi kmetijski objekt z neto tlorisno površino 175,4 m2, ki je bil prav tako zgrajen leta 1900 in adaptiran leta 1984. Ta objekt je večnamenski prostor, ki vam omogoča shranjevanje orodja, vozil ali prilagoditev za različne namene,. 

Nepremičnina je priključena na vodovodno omrežje, ima električno napeljavo in lastno greznico, kar zagotavlja udobje in samostojnost pri bivanju. Ogrevanje je centralno na trda goriva. 

Ponudba vključuje večje število parcel (zemljišč) skupne velikosti 30.370 m2. Od tega je 1.290 m2 zazidljivega zemljišča, kar predstavlja odlično priložnost za morebitno razširitev obstoječe hiše ali gradnjo novega objekta. Prav tako je na voljo 7.270 m2 kmetijskih zemljišč, ki vam omogočajo, da se preizkusite v vrtnarjenju ali kmetovanju. Nepremičnina vključuje tudi 21.810 m2 gozdov, ki so v bližini hiše in spremljajoče posesti. 

Lokacija nepremičnine ob reki Kolpi je izjemna prednost. Uživali boste v čudovitem razgledu na reko, mirnem toku vode z obilo možnosti za ribolov, kopanje in raziskovanje naravnih lepot. To je popoln prostor za sprostitev in pobeg od vsakodnevnega vrveža ali priložnost da si uredite sanjsko turistično kmetijo ob reki Kolpi. 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za nakup in se čimprej obrnite na nas, saj gre za odlično priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Že peto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP

Kontaktirajte agenta