Črnomelj

58.000 €

HišaSamostojna88.2 m21900

 • Dodatno
  Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Greznica
 • Ogrevanje
  Drva
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave

Posredujemo pri prodaji starejše obnovljene stanovanjske hiše, ki se nahaja v vasi Sodevci pri Starem trgu ob Kolpi v bližini reke Kolpe.

Stanovanjska hiša, neto tlorisna površina 88,2 m2, zgrajena l. 1900, adaptirana l. 1960, 2014 m2, redno vzdrževana, 647 m2 zemljišča.

Hiša obsega 2 etaži (K+P). V spodnjem delu sta dva kletna prostora. Dostop do pritličnega dela je po kratkih zunanjih stopnicah, ki nas vodijo v predprostor hiše. Bivalni del sestavljajo kuhinja z jedilnim kotom, dve sobi, ločena kopalnica in WC.

Hiša ima ogrevanje urejeno na trda goriva, priključek na javni vodovod in elektriko. Možen je tudi priklop na internet. Dostop je urejen z javne asfaltirane poti. ZK stanje je urejeno, brez bremen. Hiša je primerna za takojšnje bivanje.

Parcela je v celoti zazidljiva. Ob hiši stoji še kmetijski objekt v velikosti 30 m2 ter lep sadovnjak.

Vsi prostori so opremljeni in primerni za takojšnje bivanje. V ceno je vključena večina opreme, ki bo naknadno dogovorjena s prodajalcem.

Prednosti te hiše so: dobra lokacija, dostopnost, prijetno naravno bivalno okolje, lep razgled, bližina reke Kolpe. Ob vikendu je urejen sadovnjak ter dovolj prostora za ureditev vrta. Širša okolica omogoča vrsto rekreativnih dejavnosti.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Priporočamo ogled.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Kontaktirajte agenta