Črnomelj - Nova Lipa

123.000 €

HouseDetached185.8 m21980

  • Additional
    BalconyCovered parking spaceBasement
  • Connectors
    ElectricityWaterSewage

Posredujemo pri prodaji stanovanjske hiše oziroma kmetije v Novi Lipi. Celotno površine je po uradnih evidencah 185,8 m², od tega je 75,8 m² bivalne površine. Posest meri skupno 10.558 m² in je celoti v enem kosu, cca 2000 m2 je zazidljivega. To je idealna priložnost za bivanje družine ali razširjene družine ter za kmetijsko dejavnost, vzrejo konjev ali katero koli drugo dejavnost, ki zahteva večjo površino. Torej nepremičnina ponuja različne možnosti od razvoja turistične kmetije do preureditve v večdružinsko bivališče.

Nepremičnina je locirana v vasi, v bližini mejnega prehoda Vinica, le eno uro oddaljena od morja in dobrih 5 minut od reke Kolpe.

Hiša je bila zgrajena leta 1980 in ima starejšo, a dobro ohranjeno opremo, ki je takoj uporabna ali pa ponuja osnovo za prenovo po vaših željah. Stanje hiše je prvotno, vendar ima uporaben tloris in prijetno lokacijo. Hiša se nahaja na robu vasi, kar omogoča zasebnost, hkrati pa povezanost z naseljem in pomembnimi prometnicami. V podstrehi je neizdelana, pohodna, mansarda, ki je svetla in zračna, kar omogoča izdelavo dodatnega stanovanja ali dodatnih prostorov.

Nepremičnina je prijetno umeščena v prostor, ter svetla, kar prispeva h kakovosti bivanja.

Ob hiši se nahaja tudi dodatno gospodarsko poslopje, ki omogoča hrambo delovnih strojev in vsega potrebnega za kmetijstvo ali podobno dejavnost. Na posesti je prav tako umeščena vrtna uta za manjše delovne stroje in orodja.

Ogrevanje nepremičnine je urejeno na način trdih goriv, kar zagotavlja energetsko neodvisnost.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Prodajalčev pogoj: Povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in dodatno ponudbo nepremičnin obiščite našo spletno stran www.stanart.si.

Prav tako vam nudimo storitve posredovanja pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine. Pišite nam na info@stanart.si.

Ponosni smo, da že šesto leto zapored prejemamo CERTIFIKAT "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.