Sale / House / Town-house, ...

Ljubljana, Bežigrad or Ljubljana, Šiška, Mostec or Ljubljana, Šiška or Ljubljana, Šiška, Sp. Šiška or Ljubljana, Šiška, Koseze or Ljubljana, Moste-Polje, Kodeljevo or Ljubljana, Moste-Polje, Moste or Ljubljana, Vič-Rudnik, Trnovo or Ljubljana, Vič-Rudnik, Kolezija or Ljubljana, Center, Prule

IŠČEMO...Za znano stranko, par iz tujine, iščemo investicijsko nepremičnino s proračunom do 1.000.000 €, v LJUBLJANI. LOKACIJA mora biti odlična:- bližina Rožnika- Bežigrad (znotraj obvoznice)- Trnovo, Šiška, Moste, Koseze, Brdo,... (znotraj obvoznice, na dobri lokaciji) VRSTA NEPREMIČNIN, ki pridejo v poštev:- Samostojna hiša- Vrstna hiša- 2-stanovanjska hiša- Veliko stanovanje (vsaj 3-sobno) v novogradnji z teraso/ večjim balkonom/ atrijem STANJE:- skladna nepremičnina- urejeno pravno stanje- brez potrebnih večjih adaptacij- dobro dejansko stanje (izjema je dvostanovanjska hiša, kjer bi v zakup vzeli tudi slabše stanje in eno stanovanje uredili zase ter drugo kot investicijo- TOREJ V POŠTEV PRIDEJO TUDI "PREVELIKE HIŠE" IZ "TISTIH ČASOV, KO SE NI SKROMNO GRADILO", cena se v tem primeru prilagodi potrebnim prenovam.) Če vaša nepremičnina, ki jo ponujate odgovarja opisu pokličite: 040 620 631 ali pa nam opis nepremičnine pošljite na: maja.piljic@stanart.si.

Sale / Apartment / 3-room, ...

Ljubljana, Bežigrad or Ljubljana, Moste-Polje or Ljubljana, Šiška or Ljubljana, Vič-Rudnik

Za znano stranko iščemo stanovanje za družinico v Ljubljani. Stanovanje je lahko potrebno celotne prenove. Naj bo le prostorno. 

Sale / Apartment / 1,5-room...

Ljubljana, Šiška or Ljubljana, Bežigrad or Ljubljana, Vič-Rudnik

Za znano stranko iščemo stanovanje za par. V boljšem stanju. Lahko je tudi manjše stanovanje, v kolikor je razpored ustrezen-spalni del ločen.

Sale / Apartment / Studio, ...

Ljubljana, Bežigrad or Ljubljana, Center or Ljubljana, Moste-Polje or Ljubljana, Šiška or Ljubljana, Vič-Rudnik

Za znano stranko iščemo stanovanje za eno osebo. Lahko tudi potrebno prenove.

Sale / Apartment / Studio, ...

Southeast Slovenia, Metlika

Za znano stranko iščemo stanovanje (garsonjera ali 1-sobno) za nakup v Metliki. V primeru, če prodajate tovrstno nepremičnino ali veste, da se takšna nepremičnina prodaja se za informacijo priporočamo na: 041 643 340.

Sale / Apartment / 2,5-room...

Ljubljana

Za znano stranko iščemo stanovanje v Ljubljani, 2,5 ali 3-sobno. Proračun do 180.000 €, oz max 200.0000 € ,v kolikor je nepremičnina brez potrebnih prenov in  vseljiva s kovčki. Lahko tudi v hiši, z urejeni etažno lastnino in pravnim stanjem. V kolikor prodajate ali poznate koga, ki prodja tovrstno nepremičnino, nas prosim pokličite na: 040 620 631.

Sale / House / Town-house

Ljubljana

Za znano stranko iščemo vrstno hišo/ manjšo hišo v Ljubljani, z  vsaj 2 spalnicama.  Proračun: 200.000 €. V kolikor prodajate takšno nepremičnino ali poznate koga, ki prodaja nas prosim obvestite na telefonsko številko: 040 620 631.

Sale / Apartment / 3-room, ...

Ljubljana or Ljubljana - suburbs, Mengeš or Ljubljana - suburbs, Medvode or Ljubljana - suburbs, Domžale

Za znano stranko iščemo 3-sobno, 3,5-, 4- sobno stanovanje v Ljubljani ali  bližnji okolici (Domžale, Medvode). Proračun: 180.000 €. V kolikor prodajate ali poznate koga, ki prodaja tovrstno nepremičnino nas prosim obvestite na: 040 620 631.

Sale / Apartment / Studio

Ljubljana

Za znano stranko iščemo investicijsko garsonjero do vrednosti 90.000 eur. Nepremičnina je lahko tudi v slabšem stanju. Če prodajate ali poznate koga, ki prodaja tovrstno nepremičnino, nam prosim sporočite na: 040 620 631.

Sale / Apartment / 2-room

Ljubljana

Za znano stranko iščemo  2-sobno stanovanje v Ljubljani (Bežigrad, Moste, Polje, Vič, Šiška, Bežigrad, ...). Proračun max 150.000 eur. V kolikor prodajate takšno nepremičnino ali poznate koga, ki prodaja nas prosim pokličite na telefonsko številko: 040 620 631.