Metlika - Radovica

110.000 €

Počitniški objektVikend183.2 m21980

  • Dodatno
    Balkon Vrt Terasa Klet Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Posredujemo pri prodaji zelo lepega in dobro vzdrževanega bivalnega vikenda, ki se nahaja v Radovici pri Metliki. Bivalni vikend, neto tlorisna površina 183,2 m2, uporabna površina 101,4 m2, zgrajen l. 1980, prenova strehe, fasade l. 1991, redno vzdrževan, 1.424 m2 zemljišča.

Vikend obsega 3 etaže (K+P+M). V kleti se nahaja prostorna soba za druženje, vinska klet ter kletni prostor. Ob hiši je tudi garaža ter dodatni prostor za spravilo orodja, drv… v velikosti 53,2 m2.

Po zunanjih stopnicah se povzpnemo do pokrite terase, ki vodi do pritličnega dela vikenda v katerem so bivalni prostori: dnevni prostor s čudoviti lončeno pečjo in izhodom na balkon, od koder se razprostira prelep razgled na okoliške vinograde, kuhinja, kopalnica. Masivne lesene stopnice vodijo v nadstropje, kjer sta 2 spalnici, manjša otroška sobica in kopalnica.

Vikend ima centralno ogrevanje urejeno na olje ter lončeno peč na trda goriva, priključek na elektriko, štirno in greznico. Možen je tudi priklop na internet. Dostop je urejen z javne poti. Pred hišo je lepo urejeno tlakovano dvorišče z dovolj parkirnega prostora, obdaja ga urejena zelena okolica.

ZK stanje je urejeno, brez bremen. Vikend ima hišno številko in je primeren za takojšnje bivanje. Vsi prostori so opremljeni. V ceno je vključena večina opreme, ki bo naknadno dogovorjena s prodajalcem.

Prednosti tega vikenda so: dobra lokacija, dostopnost, prijetno bivalno okolje, lep razgled, urejenost in vzdrževanost objekta, ki je primeren za takojšnje bivanje.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Če želite bivati v mirnem okolju, obdani z naravo, potem je ta izjemno lep vikend prava izbira za Vas.

Priporočamo ogled!

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Že tretje leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta