HIŠA V CENTRU ČRNOMLJA

Črnomelj

95.000 €

HišaSamostojna299 m21960

  • Dodatno
    Vrt Terasa Klet Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    CK

V bližini

Hiša ima urejo vso potrebno dokumentacijo in je brez bremen. Zgrajena je bila l. 1960 in ves čas redno vzdrževana. Stoječa na parceli v velikosti 1100 m2.

Hiša obsega 3 etaže (klet, pritličje in mansardo). V kletnih prostorih se nahajajo: kotlovnica, shramba, , garaža, stopnišče, ki vodi v pritličje.

Dostop do pritličja je možen direktno iz dvorišča. Pritličje sestavljajo prostori namenjen bivanju (1. stanovanjska enota): soba, spalnica, otroška soba ter kopalnica in prostorna terasa, ki bi z malo urejanja lahko resnično postala rajski kotiček bodočih lastnikov.

V mansardi se nahaja 2. stanovanjska enota, ki jo sestavljajo: stopnišče, spalnica, otroška soba, kuhinja z jedilnico, shramba, kopalnica, hodnik ter balkon.

Hiša ima centralno ogrevanje na olje, priključek za vodo, kanalizacijo, elektriko. Delno je opremljena in vsa oprema je vključena v ceno.

Prednosti te hiše so: dobra lokacija, dostopnost s ceste, prijetno bivalno okolje, bližina centra. Ob hiši je dovolj prostora za ureditev vrta, sadnega drevja. Zaradi velikosti in njenega tlorisa je hiša lahko privlačna za dve družini, ki bi želeli bivati skupaj. Primerna je za družine z otroki.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Kontaktirajte agenta