Črnomelj

125.000 €

HišaSamostojna131.4 m21938

 • Dodatno
  Balkon Parkirišče Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Talno gretje
 • Luksuz
  Bližina narave

Objekt je v osnovi iz leta 1938 in ga je lastnik prvič razširil in adaptiral v letu 1979, potem po letu 2011 v celoti prenovil. Pustil je za ureditev le notranje stavbno pohištvo in stopnice, ki vodijo v mansardo, saj je predvideval, da bi to kupec želel urediti po svojih željah.

V pritličju se nahajajo: dnevni bivalni spalni prostor s sanitarijami, kuhinja z jedilnico ter izhodom na dvorišče. Iz osrednjega prostora vodijo stopnice do mansarde, kjer se nahajata dve spalnici, kopalnica ter bivalni prostor z balkonom. Hiša je zasnovana tako, da so pritlični prostori namenjeni staršem, mansardni otrokom in njihovim potrebam.

Ob hiše se nahaja objekt, kjer je predvidena kurilnica in pralnica, za katere so predvidene tudi vse inštalacije ter lesen starejši objekt, ki je v celoti obnovljen in lično urejen.

Za centralno ogrevanje je predvidena toplotna črpalka ali peč na trda goriva, ki dovaja toploto preko talnega ogrevanja, ki je že razpeljano po celotni hiši.

Vgrajeni materiali so vrhunske kakovosti, prav tako celotna izvedba od gradnje do inštalacij.

Moderno zasnovana in funkcionalna hiša nudi vse možnosti tudi najzahtevnejšim kupcem.

Hiša je primerna za družino, ki zaradi aktivnega življenjskega sloga nima veliko časa za urejanja okolice, a hkrati želi prostornost hiše. Urejenost, razporeditev ter funkcionalnost dajejo hiši še poseben čar, zato PRIPOROČAMO morebitni ogled ter nakup.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Kontaktirajte agenta