3-sobno stanovanje ŠIŠKA

Šiška

164.000 €

Stanovanje3-sobno65.7 m21968

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Posredujemo pri prodaji prostornega in svetlega 3-sobnega stanovanja v izmeri 65,7 m2 celotne površine; 61,6 m2 bivalne površine, ter balkona in kleti, zgrajeno leta 1968. Idealno za lagodno bivanje družine. Obe spalnici sta prostorni.

Razpored prostorov je sledeč: Ob vstopu vas pričaka prostoren hodnik, ki vodi v otroško sobo, kopalnico, v ločeno stranišče in v dnevno dobo s katere je vhod v spalnico, kuhinjo, ter balkon. Balkon je uporaben, skoraj kvadratne oblike in usmerjen na vzhodno smer neba. 

Oprema je starejša, ampak redno vzdrževana in lična. Kopalnica je bila prenovljena leta 2000, tuš kabina je bila zamenjana 2018, takrat so bili delno obnovljeni tudi tlaki. Ostale prenove datirajo v leto 1997. Takrat so bila tudi prenovljena vsa okna in radiatorji.

Nepremičnina se ogreva s pomočjo toplarne, prav tako tudi voda, ki se poračunava glede na porabo. Zato so stroški relativno nizki.
 
Prednosti nepremičnine:
+ Prostorna in svetla nepremičnina, z dobrim ter funkcionalnim tlorisom, ki z nekaj dela in osebne note lahko postane čudovit dom.
+ Lokacija: bližina mestnega jedra, znotraj AC, blizu AC in dobro povezano z ostalimi deli Ljubljane. Dobra povezava z LPP.
+ Prijetna in mirna soseska.
+ Bližina vse infrastrukture.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: povrnitev dela stroškov od prodaje prodajalcu v vrednosti 2,44% pogodbene vrednosti.


Za več informacij in ogled pokličite: 040 620 631.


Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za varno posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Kontaktirajte agenta