Črnomelj

87.000 €

Počitniški objektVikend83.9 m21900

 • Dodatno
  Balkon
 • Priključki
  Elektrika Greznica
 • Ogrevanje
  Drva
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Črnomelj,  luksuzen bivalni vikend, 83,9 m2, zgrajen l. 1900, adaptiran l. 2011,  redno vzdrževan, 2.602 m2 zemljišča. 

Vikend obsega 3 etaže. V spodnjem  delu se nahaja soba za druženje s predprostorom. Osrednji del predstavljajo bivalni prostori, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter kopalnica. Bivalni del krasi še kamin, idilično umeščen v prostor.  

V izkoriščenem podstrešju se nahaja spalni  del z manjšim predprostorom. Osrednji del in spalne prostore povezujejo notranje stopnice. Spalnica ima izhod na velik balkon od koder se razprostira čudovit razgled na okolico Črnomlja.

Vsi prostori so okusno urejeni, saj sta jih lastnika opremila z veliko ljubezni in tako oblikovala čudovit prostor za oddih.  V ceno je vključena večina opreme, ki bo naknadno dogovorjena s prodajalcem.

Vikend ima priključek za elektriko, vodo kapnico ter greznico. Ogrevanje je urejeno s  toplozračnim kaminom na trda goriva. ZK stanje je urejeno, brez bremen. Vikend ima hišno številko in je primeren za bivanje.

Prednosti tega vikenda so: odlična lokacija, dostopnost z asfaltne  ceste ob parceli,  prijetno naravno bivalno okolje, lep razgled. Ob vikendu je urejen sadovnjak z vrtno uto, dovolj prostora za ureditev vrta in lepo vzdrževana okolica. Širša okolica omogoča vrsto rekreativnih dejavnosti.

Če si želite oddiha v prelepem vikendu na lokaciji z čudovitim razgledom in veliko sonca,  je ta - prečudovita nepremičnina, prava izbira za vas.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Priporočamo ogled!  Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte  za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

 

 

Kontaktirajte agenta