Črnomelj

109.000 €

HišaSamostojna261.5 m21974

 • Dodatno
  Balkon Vrt Terasa Klet Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  CK Olje
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave

Posredujemo pri prodaji prostorne  261, 5 m2 velike stanovanjske hiša z večjim poslovnim prostorom, ki se nahaja na obrobju Črnomlja.  Hiša ima urejo vso potrebno dokumentacijo in je brez bremen. Zgrajena je bila l. 1974 in ves čas redno vzdrževana. Stoječa na parceli v velikosti 631 m2.

Hiša obsega 3 etaže (klet, pritličje in mansardo). V kletnih prostorih se nahajajo: kotlovnica, shramba, wc, garaža, soba, stopnišče, ki vodi v pritličje. V tem delu je možno urediti manjše stanovanje, saj je iz tega dela neposreden dostop na urejeno dvorišče.

Dostop do pritličja je tudi preko zunanjega stopnišča. Pritličje sestavljajo prostori namenjen bivanju (1. stanovanjska enota): soba, spalnica, otroška soba, ločena kopalnica in wc ter dva balkona.

V mansardi se nahaja 2. stanovanjska enota, ki jo sestavljajo: stopnišče, spalnica, otroška soba, kuhinja z jedilnico, shramba, kopalnica, hodnik ter balkon.

Hiša ima prizidek (delavnico) v velikosti 33 m2 primeren za obrt ali poslovno dejavnost. V prizidku je bila šiviljska delavnica. V kletnem delu prizidka so garaže, zgoraj delavnica ter večja terasa. Hiša ima dovolj veliko parkirišče za do 5 parkirnih mest ter dve garaži.

Hiša ima centralno ogrevanje na olje, priključek za vodo, kanalizacijo, elektriko.

Prednosti te hiše so: dobra lokacija, dostopnost s ceste, prijetno bivalno okolje, lep razgled. Ob hiši je dovolj prostora za ureditev vrta, sadnega drevja. Zaradi velikosti in njenega tlorisa je hiša lahko privlačna za dve družini, ki bi želeli bivati skupaj. Primerna je za družine z otroki.

Hiša ima nova okna, strešna kritina je bila zamenjana l. 1995, obnovljeni žlebovi in je ves čas redno vzdrževana. Vhod s stopniščem ter balkon sta bila v celoti obnovljena v l. 2008 (nova vhodna vrata, stopnice, keramika…). Obnovljeni so bili vodi v celi hiši, odtoki, v l. 2018 je bil opravljen celotni servis centralne peči.

Za hišo sta dva manjša lesena objekta namenjena spravilu orodja…

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte  za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Kontaktirajte agenta