facebook pixel

Vpišite svoj e-naslov, na katerega vam bomo poslali izbran brezplačen priročnik.

STANART, agencija za nepremičnine, posredništvo in finančno svetovanje d.o.o.

STANART, agencija za nepremičnine, posredništvo in finančno svetovanje d.o.o.

Smo družinsko podjetje, ki strokovno, varno in zanesljivo posreduje pri prodaji, nakupu, oddaji, najemu in menjavi nepremičnin. Za opravljanje tovrstne dejavnosti imamo tudi vse potrebno znanje in kvalifikacije. Smo imetniki LICENCE za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika pri Ministrstvu za infrastrukturo in prostor Republike Slovenije. Za zagotavljanje kvalitetnih storitev se povezujemo s strokovnjaki z različnih področij.

Za vas opravljamo vse nepremičninske posle!

Prednost, ki vam jo nudimo, je, da pri nas lahko opravite vse nepremičninske posle na enem mestu. Prihranimo vam čas in denar! Na podlagi dolgoletnih izkušenj administrativne težave, povezane z nepremičnino rešujemo hitro ter učinkovito in vas ob tem čim manj obremenjujemo! V kolikor ste potencialni kupec za vas raziščemo in analiziramo trg nepremičnin ter vam poiščemo najbolj ustreznega ponudnika in lokacijo. Trudimo se, da s poštenim in odkritim pristopom strankam zagotovimo, da izvedo vse pomembne ekonomske ter zakonske podatke in dejstva v prometu z nepremičninami. Predvsem se poglobimo v posebnosti vsake stranke in se zanje tudi kar najbolje zavzamemo. Poleg tega zagotavljamo odzivnost in sodoben način poslovanja.

Priskrbimo vam nepremičnino po vaših željah!

Z našo pomočjo, za vaš denar dobite kar največ. Naš cilj je zadovoljna stranka, ki kljub hitremu življenjskemu tempu in pomanjkanju časa z našo pomočjo varno kupi oziroma proda nepremičnino. Garantiramo dobre, varne in predvsem kvalitetne usluge, saj smo prepričani, da je ena večjih investicij v življenju vsakega posameznika prav nakup nepremičnine.