Stanovanjska hiša(dvojček) z garažo

Metlika - Metlika

119.000 €

KućaU nizu123.1 m21963

    Predstavljamo vam priložnost za nakup vrstne hiše v Metliki. Hiša ima potencial saj se nahaja na vrhunski lokaciji, v centru, na parceli velikosti 372 m².

    Hišo sestavljajo 3 etaže in sicer, pritličje v katerem so urejeni prostori za bivanje: kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Po lesenih stopnicah se pride do spalnega dela, ki vključuje dve spalnici in kopalnico. Prostor v mansardi je trenutno, neurejen vendar ponuja več možnosti ureditve.

    Ob hiši je še objekt, ki združuje kurilnico, shrambo v delno podkletenem delu in garažo v pritličju stavbe.

    Ta hiša se nahajana lokaciji, ki ponuja vse prednosti mestnega življenja v kombinaciji z naravno lepoto in mirnostjo. Lokacija je idealna za družine, saj je v bližini vseh pomembnih urbanih dobrin, kot so šole, trgovine in zdravstvene ustanove.

    Hiša ponuja prostorno in funkcionalno notranjost, ki jo lahko prilagodite svojim potrebam. Zunanjost hiše vključuje parcelo, ki ponuja možnosti za vrtnarjenje, igro otrok ali preprosto sproščanje na prostem.

    Ta hiša v Metliki predstavlja odlično priložnost za vse, ki iščejo prijetno in funkcionalno bivališče v mirnem vendar urbanem okolju. Za več informacij ali ogled nepremičnine nas kontaktirajte.

    Prodajalčev ponudbeni pogoj:

    Strošek za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška v višini 2% + DDV pogodbene vrednosti.

    Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

    Za dodatno ponudbo nepremičnin obiščite našo spletno stran www.stanart.si. Nudimo tudi storitve posredovanja pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine. Pišite nam na info@stanart.si.

    Ponosni smo, da že šesto leto zapored prejemamo CERTIFIKAT "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

    Obratite se agentu