Bivalni vikend

Črnomelj - Tanča Gora

60.000 €

KućaSamostojna109 m21975

  • Balkon
  • ElektrikaTelefonGreznica
  • Trda goriva

Če želite svoj prosti čas preživljati v prav posebni počitniški hiški na robu naselja, vendar odmaknjeni od vseh, je ta ponudba namenjena vam.

Klasičen bivalni vikend v izmeri 109 m2 je bil zgrajena leta 1975 in  je lociran na prelepi parceli v velikosti 10.763 m2, ki se nahaja le 4 km od Črnomlja ter cca. 10 km od reke Kolpe.

Primeren je kot počitniški objekt ali stanovanjski objekt, primeren za par ali manjšo družino, saj ima tudi hišno številko. Nepremičnini pripada tudi skedenj.

Ogrevanje je centralno, na drva. V kuhinji je tudi peč na drva. Objekt ima priključek na elektriko in telefon ter greznico. Voda je iz vodnjaka (14 m3). Leta 2007 pa je bila prenovljena tudi zračna streha.

Nepremičnina ima naslednjo razporeditev prostorov: spodnji del predstavlja klet in prostore za shranjevanje, katere pa je možno preurediti po želji. V pritličju je kuhinja, dnevni prostor z jedilnico, kateri ima dostop na balkon, soba ter kopalnica. Omeniti moramo še, da se stavba prodaja skupaj z vsem pripadajočim pohištvom.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Že četrto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP

Obratite se agentu