Črnomelj

85.000 €

KućaSamostojna187.2 m21968

  • Balkon Klet
  • Elektrika Voda Kanalizacija
  • Olje CK Trda goriva
  • Mirna lokacija

Črnomelj, hiša,  187,20 m2, samostojna, zgrajena l.  1967, obnova strehe l. 2016, obnova inštalacij l.1995, obnova oken l.2009,  571 m2 zemljišča.  

Sestavljena je iz treh etaž. V prvi etaži so kletni prostori in kurilnica. V pritličnem delu hiše je urejeno stanovanje, ki ima prostorno kuhinjo z jedilnico z izhodom na balkon, dnevno sobo, spalnico, kopalnico z ločenim wc-jem ter stopnišče, ki ga povezuje z mansardnim delom. V mansardi je urejeno še eno stanovanje, ki ga sestavljajo odprt bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon, dve spalnici ter kopalnica z ločenim wc-jem.

Hiša ima hišno številko, priključek za vodo, kanalizacijo, elektriko.  Hiša ima urejeno centralno ogrevanje na olje. V spodnjem stanovanju se v  sobah nahajajo stare lončene peči, ki omogočajo dodatno ogrevanje na trda goriva.

Prednosti te hiše so: dobra lokacija, dostopnost s ceste, prijetno bivalno okolje, neposredna bližina šole, trgovin, zdravstvenega doma… Ob hiši je dovolj prostora za ureditev manjšega vrta.  Hiša je redno vzdrževana, prodaja opremljena in je primerna za takojšnje bivanje.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Priporočamo ogled.  Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte  za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

 

Obratite se agentu